În data de 06.06.2009, fratele Moise Lucaci, vicepresedinte al Cultului Penticostal din România si Pastorul Bisericii Penticostale "Betleem" din Orăştie, împreuna cu grupul "Adoramus" au fost invitati la Conferinţa de tineret a judeţului Caras Severin, organizată la Biserica Penticostala "Menorah" din Caransebes, pastor Titus Coroban, avand ca subiect principal si motto al conferintei:
- "Cu podoabe sfinte, ca din sanul zorilor, vine tineretul Tău la Tine, ca roua" Ps. 110:3
Predica de baza a fost ţinută de fratele Moise Lucaci, care a evidentiat foarte clar adevăratele podoabe sfinte, precum si importanta tinerilor în familii, biserica si societate, slujirea si devotamentul lor în lucrarea lui DUMNEZEU, fiind comparate cu binecuvantarea pe care roua o aduce în fiecare dimineaţă.
Grupul "Adoramus" a slujit cu bucurie prin cantare, imbinand în mod armonios subiectul principal al conferinţei cu mesajul cantarilor, stilul de muzica abordat si conştientizarea sărbătorii Rusaliilor si importanta ei atat la nivel personal cat si în cadrul bisericii.
A fost un timp deosebit de partasie, cercetare si învăţare, îmbinat cu o hrană spirituală sănătoasă, esenţială pentru creşterea tinerilor penticostali spre a fi o binecuvantare în societate, precum roua diminetii.
"Cu podoabe sfinte, ca din sanul zorilor, vine tineretul Tău la Tine, ca roua" Ps. 110:3


fratele Mitică Zancu


Grupul "ADORAMUS" la Caransebes

Posted on

7 iun. 2009

5 Comments
Anonim spunea...

CEI MNAI TARI...IMI PLACE CUM CANTA...!!! >d>d>d

nique spunea...

grupul Adoramus are si un video pe youtube... http://www.youtube.com/watch?v=rfUaz9E9VE8 nu e claritate prea mare, dar merita ascultat... ;)

Anonim spunea...

felicitari conny

cosmin si ela spunea...

blog bine structurat ,mai multe poze, felicitari conny ;)

Anonim spunea...

cei mai tarii :P:P:P:P
te pricepi conny :D