Noi biserica Betleem Orastie ,ne rugam ca Domnul Isus sa binecuvinteze toti copilasii care au participat la concursul “ TALANTUL IN NEGOT” ce a avut loc in biserica locala in data de 25-27 Iunie 2010 , sa le dea intelepciune si tot ceea ce au invatat din cuvantul Lui Dumnezeu , sa-l poata pune in aplicare zi de zi in viata lor si sa fie o lumina pentru cei ce nu-L cunosc pe Dumnezeu. El sa-i ajute ca talantul care l-au dobandit prin invatarea cuvantului lui Dumnezeu , de multe ori cu lacrimi si sudoare si prin renuntatrea la alte activitati, sa-l foloseasca pentru cresterea imparatiei Lui Dumnezeu. Si in incheiere vreau sa ne aducem aminte cu totii de Proverbe 17:6

“COPIII COPIILOR SUNT CUNUNA BATRANILOR SI PARINTII SUNT SLAVA
COPIILOR LOR”

Si inca odata dorim ca Domnul sa binecuvinteze parintii si copii.

Pentru toti cei interesati de rezultate, fisierul se gaseste in partea dreapta a paginii la widgetul Resurse: REZULTATE TALANTUL IN NEGOT.
Prezentare foto :

Talantul in Negot 2010

Posted on

9 iul. 2010

3 Comments
ramoniqe spunea...

tare ultima poza inainte de sfarsit :))

emytzaa spunea...

deacord cu niqe :>,,,da oricum o fost foarte frumos sa vezi atatia copii invatati din Cuvant asa bine ;;)

Dana spunea...

Multumesc pe aceasta cale celor din biserica Betleem din Orastie pentru daruirea si dragostea cu care ne-au primit. Domnul Isus sa va rasplateasca, si faca El ca acolo sus in ceruri sa ne reintalnim cu totii!