Moderatoarea intreaba: Ce face-ti dumneavoastra daca auziti ca a inceput razboiul in tara in care traiti? Paiii...
    -Prima data ma interesez in ce zona din tara a izbucnit conflictul, apoi caut sa fug cat mai departe,... sa-mi salvez viata familiei mele. Oricum este groaznic sa-ti lasi locurile natale, locuinta cu tot ce este in ea si sa fugi doar cu ce poti apuca in doua maini, sau cat poti pune in portbagajul unei masini.
    Moderatoarea intreaba din nou: Ce face-ti daca conflictul a izbugnit chiar in locul in care traiti si nu mai aveti timp sa fugiti?
    -In acest caz astept ... astept sa vad ce se va intampla. Ce se va intampla cu mine se va intampla si cu cei din jurul meu. Nu mai este timp de nimic.
    Acest dialog l-am ascultat pe unul din posturile de radio, atunci cand a inceput razboiul din Kosovo, in fosta Iugoslavie.
    Conflictul dintre Rusia si Ucraina este ceva asemanator. In ambele cazuri oameni care traiau pasnic in casele lor s-au trezit ca sunt tinta jocului de interese al liderilor de state si guverne. Vecinii care alta data stateau pe bancile din fata blocurilor privindu-si copii cum se joaca, s-au trezit ca fac parte din tabere diferite ajungand dusmani de moarte. 
    Oare cine mana lumea in directia aceasta? 
    Cine se afla in spatele acestor conflicte?
    De ce nu pot oamenii politici gestiona cu succes aceste conflicte, inainte ca acestea sa inceapa? Motivul este scris in Biblie.
    Stim ca suntem din Dumnezeu si ca toata lumea zace in cel rau. (1Ioan.5:19). 
    Acum doresc sa reformulez intrebarea moderatoarei sub o alta forma?
    Ce faceti daca Domnul Isus vine la noapte, sau in clipa urmatoare, fiind constienti de faptul ca nimic nu-L poate opri? Venirea Domnului nu afecteaza doar o zona a pamntului. Cei care sunt ai Lui Hristos vor pleca impreuna cu El, dar lumea va ramane cu oamenii care-i apartin.
    Cum ne pregatim pentru venirea Domnului Hristos? Plecarea crestinilor de pe pamant va fi la o clipeala de ochi, apoi va incepe marele conflict din fata caruia nu poti fugi. Te va gasi oriunde ai fi.

    Fiindca ai pazit cuvantul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul incercarii, care are sa vina peste lumea intreaga ca sa incerce pe locuitorii pamantului.

Eu vin curand. Pastreaza ce ai, ca nimeni sa nu-ti ia cununa. Apoc.3:10-11.
                                                                                                                                         I.G.

Краматорск ! - CE FACETI DACA...?

Posted on

13 feb. 2015