In acest an suntem onorati sa putem organiza in luna mai o conferinta judeteana de tineret. Dorim sa reinnodam cursul acesta anual de intalniri si suntem siguri ca acest eveniment este unul mai mult decat binevenit. De aceea am dori sa invitam toti tinerii din judetul Hunedoara (si nu numai) la o dupaamiaza deosebita in prezenta TATALUI nostru ~ Dumnezeu!
     Tema conferintei din acest an se intituleaza sugestiv "Viata la rascruce de drumuri" deoarece fiecare dintre noi cei tineri ne confruntam cu astfel de situatii. Avem intrebari, trebuie sa luam decizii si toate acestea vor afecta viitorul nostru atat pe pamantul acesta, dar mai ales vesnicia.
     Daca acesta este un subiect care te intereseaza si pe tine atunci te asteptam alaturi de noi in data de 30 mai 2015 incepand cu orele 16:00 la Biserica Betleem Orastie sa petrecem impreuna un timp binecuvantat!!!

Mesajul va fi vestit de Dorel IRIMIA, iar lauda si inchinarea va fi sustinuta de grupul EXCELSIS WORSHIP (de la Biserica Poarta Cerului Timisoara).

Poster/Invitatie
PS:
Detalii suplimentare pe pagina evenimentului: CJT "Viata la rascruce de drumuri"
Va multumim si va asteptam!

Invitatie!!!

Posted on

24 apr. 2015