Desigur fiecare dintre noi iubeste Craciunul.Dar ar trebui ca fiecare sa iubeasca adevarata poveste de Craciun. Momentul in care Dumnezeu a ales o tanara fecioara pe nume Maria pentru a fi mama lui Isus.
Ea si logodnicul ei Iosif au trebuit sa mearga la Betleem pentru un recesamant roman, tocmai cand trebuia sa se nasca Isus.
CE POVESTE! Maretul Dumnezeu al universului Regele regilor a venit pe pamant intr-un staul mic incojurat de fan si animale si in mirosul neplacut al unui hambar intens folosit. Acel staul umil era potrivit pentru un Imparat?
Uitandu-ne la aceasta poveste biblica putem vedea si nu putem intreba de cate ori uitam noi ca lui Isus il place sa vina in cele mai umile locuri si ne putem intreba ii El sa aiba a face pentru crezand ca nu sunt potrivite pentru Hristos.
Sunt multe staule in viata ta? Domenii sau relatii cu care nu vrei ca El sa aiba a face pentru crezand ca nu sunt potrivite pentru Hristos. Sau poate crezi ca va este greu sa il faceti pe Isus partasi al vietii noastre de curtare.
El nu a curtat niciodata pe cineva. Si in plus lui nu i-ar place sa stea pe langa mine si tine oricum.
Nu intelegi? Tocmai acestea sunt staulele in care El isi doreste sa intre acele locuri neconfortabile, neplacute, stanjenitoare in care credem ca Dumnezeu nu ar avea sau nu ar putea intra.
Cu ocazia acesti Craciun, nu cauta sa ascunzi acele domenii din viata in care ai cea mai mare nevoie de Dumnezeul nostru maret, nu-ti ascunde staulele de Isus. Fiecare domeniu din viata mea si a ta sunt potrivite pentru un Rege.

Potrivit pentru un IMPARAT

Posted on

24 dec. 2009