De joi pana vineri, fiecare seara de evanghelizare a fost deosebita in felul ei. Serviciul divin prezentat de pastorul bisericii a fost deschis prin rugaciunea fratelui Naina Laorean.
Prezbiterul Gicu Popescu, dupa ce a dat citire Psalmului 100, a invitat biserica la o rugaciune comuna, prin care am multumit Domnului pentru prezenta Sa minunata.
Formatiile muzicale ne-au prezentat pe rand, cantece spre slava Domnului prin care am recunoscut cu totii suveranitatea Lui Dumnezeu.
 
A urmat fratele Czeteni Ovidiu impreuna cu grupul coral.
Poeziile sorei Sanda, au fost scurte predici in cea mai aleasa rima sufleteasca impodobind serviciul divin in aceste seri de evanghelizare
A urmat orchestra care ne-a ridicat si mai sus pe culmile bucuriei, pregatind terenul inimilor noastre pentru predica care urma sa fie prezentata de pastorul Nelu Filip.
A urmat sora Lavinia cu doua cantece solo deosebite, urmata de alte cantari minunate, prezentate de fratii Nicu Naina, fr. Balan la nai, si fr. Naina Flaviu. 
Dupa cantarile de inalta tinuta spirituala, a urmat citirea textului biblic pentru invatatura din Evanghelia dupa Luca 15:8-10.
Mesajul a fost fascinant, iar una din intrebarile in jurul careia s-a centrat predica fr. Nelu Filip a fost: ,,Cat valireaza un suflet,, Un teolog spunea: ,,Valoarea unui suflet este cu mult mai mare decat decat tot universul material creat de Dumnezeu.  
Biserica a inteles valoarea mesajului transmis de fr. Nelu Filip si a multumit in comun Domnului pentru valoarea inestimabila daruita de Domnul nostru Isus Cristos atat prin creatie, cat si pentru pretul suprem platit la Golgota pentru mantuirea noastra.
Pastorul bisericii Adrian Gagea, a facut incheierea serviciului divin, anuntand tot odata si invitatul de duminica seara, Iosif Chirla din Sibiu.
Biserica Betleem Orastie va invita din nou la ultima seara de evanghelizare. Duminica seara ai posibilitatea sa raspunzi acestei chemari. Harul, pacea si binecuvantarea Domnului nostru Isus Cristos sa fie si sa ramana cu toti cei care ati participat la aceste seri de evanghelizare. Amin.

EVANGHELIZARE LA BISERICA BETLEEM ORASTE 3

Posted on

8 mar. 2015