Seara de 06.03.2015 a fost deosebita. Elim Harmony si Iosif Tipei au fost invitatii cu care ne-am bucurat in prezenta Domnului Isus Cristos.
Cantarile grupului Elim Harmony au lasat muzica sa curga intr-un mod original, sublim si inaltator, iar cuvintele cantarilor ne-au dus pe taramul mult asteptat de noi al cerului.
                    Grupajele de cantari au avut in repertoriul lor si cantece solo, deosebite.
                               A urmat si grupul din biserica condus de fratele Ovidiu Teteni.
Predica de baza prezentata de Iosif (Oty) Tipei, avand ca text pentru invatatura Luca 17:11-19 a fost prezentata simplu si la nevoia bisericii. Nu stim cat va mai dura acest timp de har, dar stiu ca maretia harului mareste oblogatiile noastre.
Evanghelizarea la biserica Betleem Orastie continua. In seara aceasta (07.03.2015), Domnul se va folosi de fratele Nelu Filip. Biserica Betleem Orastie va invita sa ascultati in continuare mesajul Evangheliei. Nu uitati: Ingrijorarile te tin ocupat, dar nu te lasa sa avansezi.
In aceasta seara, ai posibilitatea sa lasi la la picioarele Domnului Isus Cristos toate ingrijorarile tale.
Nu va ingrijorati de nimic; ci, in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.
7. Si pacea lui Dumnezeu, care intrece orice pricepere, va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus.
8. Incolo, fratii mei, tot ce este adevarat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice fapta buna si orice lauda, aceea sa va insufleteasca. (Filipeni 4:6-8).

EVANGHELIZARE LA BISERICA BETLEEM ORASTIE - 2

Posted on

7 mar. 2015