Seara de joi 05.06.2015 a debutat cu prima seara de evanghelizare prezentata de pastorul Adrian Gagea, avand ca invitati pe evanghelistul Cristian Boariu din Deva, iar solist Manu Negrea din Arad.
     De la primele cantari, prezenta Duhului Sfant a fost simtita in Adunare, iar atmosfera a fost inaltatoare.
    A cantat si unul din grupurile bisericii noastre condus de fratele Nicu Naina.
                                       A urmat o poezie recitata de sora Sanda.
     Textul pentru evanghelizare, a fost citit din Evanghelia dupa Luca 15:11-24 de catre Cristian Boariu.
     In  ,,Pilda fiului risipitor,,  s-au regasit multi care aveau nevoie de reantalnirea cu Tatal nostru ceresc. Simplu, dar la obiect, Cristian Boariu a transmis un mesj plin de putere care a avut un efect deosebit in inimile celor care au ascultat mesajul.
    Am putut vedea frati care sfiosi, pe genunchi, isi scria parti din predica fratelui C. Boariu ceea ce pe mine m-a ajutat sa cred ca pentru predicatorii bisericii noastre, mesajul a fost plin de inspiratie si cercetare sufleteasca.

    Biserica Betleem Orastie, va asteapta si in serile urmatoare la evanghelizarile care vor avea loc, avand ca invitat principal pe Domnul si Mantuitorul nostru Isus Cristos. Nu pierdeti nici o clipa din timpul pe care il mai aveti. Este cel mai pretios tezaur pe care il mai avem la dispozitie.
    Este adevarat ca timpul este o dimensiune apasatoare care ne striveste in fiecare secunda, minut sau ora, ... zi de zi. El nu sta pe loc, ci curge mai repede decat vrem, mai incet decat ne-ar placea, intr-un echilibru constant pe care nu il putem influenta in nici un fel.
    Timpul se sustrage tuturor eforturilor noastre de a-l controla. Putem cuceri tari, putem explora cosmosul, putem patrunde in interiorul pamantului si putem forta natura care ne inconjuara, putem stapani absolut totul, dar ce putem face cu timpul? Nimic, ... decat sa constatam din cand in cand cat este ceasul.
    O ... si mai putem, in efortul de a fi punctuali, sa gonim dupa rascumpararea timpului cu rasuflarea taiata incercand sa-l amagim prin ,,economisire,, fiind noi insine cei inselati deoarece niciodata pana acum nu a castigat un om timp pentru sine.
    Nu tratam timpul care ne este acordat ca durata de viata cu afectiune, ci rational. Profitam de el pentru a face cariera, pentru a strange cat mai multa fericire posibil, deoarece aceasta pare de a-i incetini curgerea, pentru a optine din el cat mai mult castig material, dar ne inselam.
    Biserica Betleem Orastie, va invita sa petreceti cateva ore langa Cel care se afla in afara timpului si a spatiului. Numele Lui este Isus Cristos, iar daca il vei primi ca Mantuitor al tau personal, isi va face timp sa-ti aline durerea, sa-ti ridice pacatul si sa-ti raspunda personal la problemele din viata ta. ,,Timpul trece, ce altceva ar trebui sa faca,,? Tu ce faci cu timpul tau? Chiar si invitatia aceasta pe care ti-o facem, ... maine va intra in istoria universala a lumii. Vei raspunde chemarii? - I.G.

EVANGHELIZARE LA BISERICA BETLEEM ORASTIE 1

Posted on

5 mar. 2015