BOTEZ IN BISERICA BETLEEM ORASTIE

Cuvantul vestit prin Adrian G.


In ziua de 10 august 2014, in Biserica Betleem Orastie a fost sarbatoare. In apa botezului, au intrat 18 persoane, care si-au declarat public credinta in Domnul Isus Cristos. Textul pentru invatatura biblica, a fost citit de pastorul, Bisericii noastre, Gagea Adrian, din: Matei 3:13-17. Atunci a venit Isus din Galileea la Iordan, la Ioan, ca să fie botezat de el.
Dar Ioan căuta să-L oprească. „Eu”, zicea el, „am trebuinţă să fiu botezat de Tine, şi Tu vii la mine?”
Drept răspuns, Isus i-a zis: „Lasă-Mă acum, căci aşa se cade să împlinim tot ce trebuie împlinit.” Atunci Ioan L-a lăsat.
De îndată ce a fost botezat, Isus a ieşit afară din apă. Şi în clipa aceea, cerurile s-au deschis, şi a văzut pe Duhul lui Dumnezeu coborându-Se în chip de porumbel şi venind peste El.
Şi din ceruri s-a auzit un glas care zicea: „Acesta este Fiul Meu preaiubit în care Îmi găsesc plăcerea.”

 
Sarbatoarea botezului, a trecut dincolo de portalul dintre timp si eternitate, ajungand in cerul Lui Dumnezeu, unde ingerii au sarbatorit odata cu noi cei de pe pamant, frumusetea acestui act regesc al familiei ceresti.
Domnul Isus Cristos declara:  ,,Tot aşa, vă spun că este bucurie înaintea îngerilor lui Dumnezeu pentru un singur păcătos care se pocăieşte.” (Luca 15:10).
Rugaciunea care a deschis serviciul divin, a fost rostita de prezbiterul Gagea Aurel. Cuvantul biblic a fost predicat de catre prezbiterul Naina Laorean si pastorul Bisericii Gagea Adrian.
La serviciul divin de seara, cei 18 candidati pentru botez, care au incheiat legamant cu Domnul nostru Isus Cristos in apa botezului, au avut posibilitatea sa intre sub autoritatea deplina a ,,Noului Legamant", participand si la ,,Cina Domnului".Acest eveniment, a incheiat ziua de 10.08.2014. intr-o bucurie deosebita, impreuna cu Domnul nostru Isus Cristos pe care IL asteptam sa vina in orice clipa. Flori, lacrimi de bucurie si felicitari, au fost adresate noilor intrati in familia cereasca. A Domnului sa fie slava in veci amin. - G.I.
Colaj de imagine de la botezul NT!!!
Persoanele dornice sa traiasca un nou legamant!!!

                 
     

Evenimente anterioare (1): "MOMENT SOLEMN"

Posted on

15 oct. 2014

Category